Annons

Annons

Tomas Carlsson

Sweco har ingått avtal om att förvärva den danska arkitektbyrån Årstiderne Arkitekter. "Vi har lyssnat till kunderna som i allt högre grad efterfrågar helhetslösningar inom teknik och arkitektur. Genom detta förvärv blir vi ännu bättre på att erbjuda just detta på den danska marknaden" säger Swecos vd Tomas Carlsson till Realtid. 

Sweco växer i Norge efter att ha förvärvat det norska teknikkonsultföretaget Dimensjon Rådgivning AS. "Vi letar alltid efter lämpliga bolag och diskussioner pågår löpande. Sedan får vi se vilka affärer vi gör i slutändan" säger Tomas Carlsson, vd och koncernchef på Sweco, till Realtid.

Teknikkonsultföretaget Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att planera och utforma städer, säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar. "Vi avser att växa ytterligare i framförallt kontinentaleuropa, för där är efterfrågan på våra tjänster hög och marknaden är fragmenterad" säger  Tomas Carlsson, vd och koncernchef i Sweco, till Realtid.