Annons

Annons

Malin Nilsson

Under året har revision- och rådgivningsbyrån BDO ökat sin tillväxt med 16 procent. "Vi räknar med fortsatt stark tillväxt och därmed en högre marknadsandel" säger Malin Nilsson, vd för BDO Sverige, till Realtid och tillägger att de nu tittar på att utveckla helt nya kunderbjudanden.

"Helt klart kommer den digitala transformationen att förändra tjänster och affärsmodeller liksom revisorns sätt att arbeta" säger Malin Nilsson, vd för BDO, till Realtid. Erik Arwinge, Chief Digital Officer, ser nya kompetensbehov växa fram inom kärnverksamheten, men även inom IT, marknad och affärsutveckling.

Revisions- och rådgivningsbyrån BDO växer snabbt. Tillväxtmålet är tio procent per år och än så länge ligger byrån väl i fas med sin vision. "Om tio år har vi tagit en mycket större marknadsandel än vad vi har idag". Det säger BDO:s nya vd Malin Nilsson till Realtid. 

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO fortsätter sin expansiva resa i Sverige. Senaste nytillskottet är Linköping. "Detta är en spännande region och en intressant marknad, eftersom det finns många expansiva företag och startup-bolag från universitetet" säger BDO:s vd Malin Nilsson till Realtid.  

Malin Nilsson blir rådgivnings- och revisionsbyrån BDO:s nya vd. Hon är den första kvinnan på posten och tar över ledarskapet för BDO Sverige efter Carl-Johan Kjellman.