Annons

Annons

Deloitte

Allra har lämnat in en genstämning i Stockholms tingsrätt mot revisionsbolaget Deloitte och flaggar samtidigt för att ytterligare en stämning kan komma.

Nu följer revisionsfirman Deloitte i sina konkurrenters fotspår genom att utöka sitt juridiska tjänsterbjudande i Storbritannien. Tillsammans håller revisionsbyråerna på att konkurrera ut advokatbyråerna, sett till antalet anställda jurister.  

Allra planerar att stämma revisionsbyrån som kan tvingas betala 1,9 miljarder kronor.

Deloitte tar Allra till domstol. Kräver cirka en miljon kronor för en utökad granskning i Allra som utfördes i början av året. 

Det går bra för Delotte. Nettoomsättningen som redovisas för 2016 är den högsta på fem år och byrån fortsätter att växa personalmässigt. Ett område som växer stort är Cyber Security.

Den globala revisions- och konsultfirman Deloitte har drabbats av en omfattande och sofistikerad cyberattack, avslöjar brittiska The Guardian på måndagen. Hackarna har främst kommit över hemlig e-post, men även kunders användarnamn, lösenord och känsliga personuppgifter, enligt tidningen.

"Revision dominerar fortfarande men vi rekryterar även ett stort antal till de olika delarna inom vår konsultverksamhet". Det säger Anna Pontén, partner och hr-ansvarig på Deloitte i Realtids elfte del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna. 

Revisions- och konsultbolaget Deloitte köper den kreativa byrån  Acne för en hemlig summa. "Förvärvet av Acne är ett viktigt steg mot att Deloitte Digital kan erbjuda ett komplett utbud av digitala och kreativa tjänster"

Sidor