Annons

Annons

Junior jurist till Skandias juristavdelning

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Skandia är en av Sveriges största bank- och försäkringskoncerner med en väletablerad juristavdelning. Vi söker nu en eller två juniora jurister till huvudkontoret i Stockholm. 

Arbetsbeskrivning 

Enheten Skandia Juridik inom juristavdelningen på Skandia ansvarar för bolags- och affärsjuridiska frågor hänförliga till koncernens svenska försäkrings-, fond- och värdepappersverksamhet. Enheten består för närvarande av elva jurister, varav sju i Stockholm, tre i Sundsvall och en i Göteborg. Sammanlagt arbetar cirka 25 jurister inom juristavdelningen på Skandia.

Hos Skandia arbetar juristerna brett med alla typer av ärenden och dessutom mycket nära koncernens olika verksamheter. Varje jurist är specialiserad på ett eller flera områden vilket innebär att man arbetar självständigt men har alltid möjlighet att bolla olika juridiska frågor med sina kollegor.  

Som junior jurist på avdelningen kommer du såväl att hantera egna ansvarsområden som att stötta de seniora juristerna inom deras respektive områden. Hos oss finns möjlighet till utveckling för den som tar för sig och tar egna initiativ. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.

För att passa in i rollen bör du vara driven, ansvarstagande, social och prestigelös. Vidare ska du vara service minded, lösningsorienterad och ha hög integritet. Du ska trivas med att arbeta verksamhetsnära och såväl självständigt som i team.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som har svensk juristexamen och några års erfarenhet, gärna från notarietjänstgöring, advokatbyrå eller bolag. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För mer information om tjänsten eller Skandia är du välkommen att höra av dig till Isabelle Alderbrant på 0733 282 282.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till isabelle.alderbrant@sharprecruitment.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Isabelle Alderbrant på 0733 282 282.

Företagsbeskrivning

Skandia är en av Sveriges största kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 150 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2,5 miljoner kunder i Sverige, Norge och Danmark, ett förvaltat kapital på drygt 460 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se.