Annons

Annons

DLA Piper söker biträdande jurist inom konkurrensrätt

Sista ansökningsdatum: 
28 februari 2018
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken. På kontoret i Stockholm är vi 160 medarbetare. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer.  

Vi söker dig som har några års erfarenhet av juridiskt arbete inom det konkurrensrättsliga området och som vill vara med att bidra till DLA Pipers fortsatta utveckling inom framförallt detta område. Vi verkar dagligen i internationella miljöer och du kommer huvudsakligen att arbeta med de konkurrensrättsliga frågor som uppkommer i samband med företagskoncentrationer men som en del av vår corporategrupp även arbeta med bolagsrätt och andra aspekter av M&A. 

Som biträdande jurist på DLA Piper arbetar du nära våra delägare och biträdande jurister i aktuella ärenden och får tidigt klientkontakt. Genom det får du affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i konsultrollen. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. 

Din profil

För att kunna bli en bra affärsjurist är det förutom mycket goda juridiska kunskaper viktigt att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer och god servicekänsla. Det är också viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. 

För att trivas i rollen som biträdande jurist på DLA Piper är det viktigt att du har ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och projekt framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och är angelägen om att nå resultat och deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team och tycker om att utveckla och bibehålla personliga relationer. 

Ansökan

Din ansökan ska bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas in via vår hemsida www.dlapiper.com

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, 070 988 66 47, linda.warn@dlapiper.com

Välkommen med din ansökan!
 

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities.Further information can be found at www.dlapiper.com.